Desktoppublishing voor uitgevers

soepel opmaakproces

Als uitgever is het beschikbaar maken van content in de juiste vorm core business. Je hecht daarom veel waarde aan een opmaakproces dat loopt als een geoliede machine. Correctierondes moeten tot een minimum beperkt blijven en bestanden perfect worden aangeleverd. Een goede partner neemt je niet alleen de opmaak uit handen, hij zorgt ook dat de projecturen vanuit je eigen organisatie tot een minimum beperkt blijven.

opmaak als onderdeel van je eigen proces

Voor een uitgeverij is de productie van uitgaves daily business. De processen hiervoor zijn efficient ingericht. Als uitgeverij kan je ervoor kiezen opmaak volledig uit te besteden of soms moet er bij drukte even tijdelijk worden opgeschakeld. Het is fijn als je dan een partner hebt die ervaring heeft in de uitgeefwereld en op natuurlijk wijze onderdeel wordt van het proces. Zo voelt het of de opmaak onderdeel is van de eigen organisatie.

“Als je denkt dat het inhuren van een professional duur is wacht dan maar totdat je een amateur inhuurt”

 

vragen?
leuk!

Uitdagingen met terugkerende opmaak? Een keer samen sparren over hoe we jullie producties beter kunnen stroomlijnen? Of gewoon een kopje koffie drinken? Vul gerust het contactformulier in!