Desktoppublishing voor creatieve bureaus

ieder zijn specialiteit

Als reclame-, design- of marketingbureau houd je je graag bezig met nieuwe concepten. Daardoor is er soms net iets minder tijd en aandacht voor die, ook zo belangrijke, vervolgopdracht. Maar een vervolguitgave geef je ook niet zomaar uit handen. Het ontwerp is tenslotte je kind en daar moet gedegen mee worden omgegaan. Hoe fijn is het als je een partner hebt die hier zorg voor draagt. Een verlengstuk van je eigen bureau met dezelfde betrokkenheid. 

“Ervaring. Dat heb je of dat heb je niet.”

 

Johan Cruijff

Een soepel proces

Een vervolgopmaak heeft andere uitdagingen dan het eerste concept. Ben je bij het eerste ontwerp vooral bezig met het neerzetten van een mooie, doordachte en functionele stijl, bij een herhalingsopdracht wil je dat de neergezette stijl goed wordt toegepast. Tegelijk wil je dat de opmaak snel en effectief wordt uitgevoerd. Wij richten ons graag op het optimaliseren van dat opmaakproces. Door onze ervaring en door gebruik te maken van alle mogelijkheden die Adobe Indesign te bieden heeft werken we snel en is de kans op fouten minimaal.

Deadlinestress? Gun jezelf een helpende hand.

De deadline komt steeds dichter bij, het punt van gezonde spanning hebben jullie al lang achter je gelaten. Iedereen maakt overuren en je merkt dat sommige collega’s een beetje kribbig worden. Eigenlijk weet je dat dit het moment is om hulp in te schakelen maar je ziet er tegen op om iemand weer compleet in te moeten werken. Hoe fijn zou het zijn als je op deze momenten met 1 telefoontje de druk van de ketel kan nemen.

vragen?
leuk!

Uitdagingen met terugkerende opmaak? Een keer samen sparren over hoe we jullie producties beter kunnen stroomlijnen? Of gewoon een kopje koffie drinken? Vul gerust het contactformulier in!